Previous Next

Одржавање јавне гараже и посебних паркиралишта убудуће ће у зимском периоду бити олакшано за раднике ЈКП „Паркинг сервис“ Ниш, јер је од ове године предузеће почело да користи механизацију за уклањање снега.

На овај начин предузеће ће на бржи и савременији начин учинити паркинг места доступним корисницима у зимском периоду.

Радници су од раног јутра на терену, паркинг места се чисте и посипају сољу, ради спречавања стварања поледице и клизних места.

Previous Next

Порта Саборне цркве и простор око ње ове године су обасјани посебном светлошћу, а у духу православља на други дан Божића, када је отворено Божићно сеоце.

Грађани Ниша имају прилику да до Српске Нове године уживају у Божићном сеоцету које је веома лепо украшено, а с обзиром на локацију где је постављено цео простор око Саборне цркве сада у време празника додатно одише православљем, обајсано светлошћу.

Да све изгледа лепо и светлуцаво помогли су радници ЈКП „Паркинг сервис“ Ниш, који су парк у близини цркве додатно украсили, као и дрвене кућице које су осветљене, а на којима сви посетиоци могу да купе сувенире, играчке и још по нешто.

Ову манифестацију организовала је ГО Медијана и то  први пут ове године, а на радост свих Нишлија наставиће се са овим и у годинама које долазе и сваки наредни пут, како кажу, потрудиће се да буде богатије и лепше.

Следеће године планирано је да манифестација траје много дуже и да град буде додатно оплемењен у време новогодишњих и божићних празника.

Previous Next

Екипе ЈКП „Паркинг сервис“ Ниш од јутрос су на терену и то у централним улицама Ниша, како би паркинг места учинили доступним корисницима.

Радници су ангажовани на уклањању снега и леда са коловоза и тротоара у централном делу града, као и са паркинг места у фреквентним улицама.

С обзиром да се, када год то временски услови захтевају, чишћење обавља по приоритетима најпре се чисте паркинг места за особе са инвалидитетом, затим паркинг места у екстра и црвеној зони, као и она поред фреквентних објеката (Пошта, Дом здравља, Градска општина и сл.)

Previous Next

ЈКП „Паркинг сервис“ –Ниш обрадовало је кориснике посебних паркиралишта и јавне гараже за новогодишње празнике.

Наиме, корисницима посебних паркиралишта Чаир и Синђелићев трг, као и јавне гараже „Горан Остојић“ који нису из Ниша, а 01. јануара су боравили у нашем граду и користили услуге предузећа,  подељени су дискови са презентацијом града – Мој City Мој Ниш.

Како су услуге паркирања на посебним паркиралиштима и јавној гаражи користиле и Нишлије, њима је као новогодишњи поклон од стране предузеће подељена чистилица за лед са рукавицом за аутомобиле.

На овај начин ЈКП „Паркинг сервис“ Ниш желео је да искаже захвалност онима који поштују комунални ред и пригодним поклонима пожели све најлепше у новој 2019. години.

ЈКП „Паркинг сервис“-Ниш обавештава грађане Ниша и све кориснике услуга паркирања да за време новогодишњих и божићних празника,  у  уторак 1. јануара,  среду 2. јануара  и понедељак 07. јануара 2019. године неће вршити наплату и контролу паркирања на општим паркиралиштима.

У овом периоду неће радити ни Кориснички сервис на адреси Улица младих 24.

ЈКП „Паркинг сервис“ - Ниш жели свим грађанима срећну и успешну 2019. годину.

Previous Next

Улица отвореног срца, која је први пут ове године организована у Нишу, испунила је празничним духом новогодишњу чаролију и окупила у центру града  мноштво деце, али и старије суграђане.

Улица отвореног срца је организована на почетку Казанџијског сокачета, на Тргу Стевана Сремца испод Звезданог неба. На преко 20 пунктова који су постављени има за свакога по нешто - уметнине, укусни залогаји и топли напици, музички програм као и интерактивне радионице и представе за најмлађе Нишлије.

ЈКП „Паркинг сервис“ – Ниш дао је пуну подршку овој манифестацији и помогао организаторима да Улица отвореног срца буде светлуцава и шарена. На кућицама које су постављене урађена је комплетна спољна декорација, а јелка у централном делу украшена светлећим елементима, куглама и пакетићима. Такође, и светлећа плава јелка, коју су радници предузећа израдили прошле године, нашла је своје место у Улици отвореног срца.

Иначе, фестивал организују Фабрика уметника и Туристичка организација Ниш уз подршку Канцеларија за младе Града Ниша и ИДЕА као главног партнера. Отворен је до 01. јануара од 12 до 20 сати, осим 31. децембра када се затвара у 15 сати, како би учесници могли да се припреме за дочек Нове године.

©2019 ЈКП Паркинг сервис Ниш - да увек има слободног места