Previous Next

Становници Ливадске улице након више деценија добили улично осветљење

Становници Ливадске улице неће више живети у мраку. Радници ЈКП “Паркинг сервис”- Ниш завршили су радове на уличном осветљењу и обезбедили светлост, како улици, тако и животима мештана исте.

У току претходне недеље градоначелник Ниша Дарко Булатовић, заједно са директором ЈКП “Паркинг сервис”- Ниш Дејаном Димитријевићем, обишао је мештане Ливадске улице у насељу 9. мај који су му се обратили због низа комуналних проблема, истичући као најважније проблеме са рачунима за воду и недостатак уличног осветљења. Том приликом најављено је да ће се са радовима на уличном осветљењу кренути крајем ове недеље.

Јавно комунално предузеће “Паркинг сервис”- Ниш решило је овај вишедеценијски проблем мештана Ливадске улице и пре обећаног рока, те, како и сами мештани кажу, више не живе у тунелу кроз који су, пролазећи у вечерњим сатима, морали да користе ручне светиљке и батеријске лампе.

Ливадска улица имала је свега једну светиљку на почетку улице, а о томе да је била недовољна говори чињеница да их сада у овој улици има осам.

Светиљка на почетку улице је комплетно репарирана, постављена су три додатна стуба повезана СКС каблом и седам нових светиљки. Извршено је постављање подземног кабла у зони испод далековода по правилима струке.
“Задовољни смо да смо грађанима Ливадске улице решили велики проблем, који, како сами кажу, нису успели да реше више од четрдесет година.

Надамо се да ће и остатак њихових проблема бити решено у рекордном року, онако како смо се ми потрудили. Насмејана лица и речи захвалности које нам упућују становници Ливадске улице говоре о томе колико је ово велика ствар за њих”, речи су директора ЈКП “Паркинг сервис”- Ниш Дејана Димитријевића.

©2019 ЈКП Паркинг сервис Ниш - да увек има слободног места