ОБАВЕШТЕЊЕ О ПОЧЕТКУ РАДА КОРИСНИЧКОГ СЕРВИСА

На основу Одлуке о укидању ванредног стања на територији Републике Србије и укидања забране кретања, као и ублажавања мера у спречавању ширења епидемије изазване вирусом Корона, обавештавамо кориснике наших услуга да ће шалтери Корисничког сервиса ЈКП-а „Паркинг сервис“ – Ниш, у улици Генерала Милојка Лешјанина бр. 39 у Нишу, почети са радом у суботу, 09. 05. 2020. године. Радно време Корисничког сервиса биће као и пре увођења ванредног стања, радним даном од 07 до 20.30 и суботом од 07 до 14 сати.

На самом улазу у просторије Корисничког сервиса налазиће се дезо-баријера, док ће на шалтерима бити средства за дезинфекцију, те се захтева од корисника да дезинфикују обућу и руке приликом уласка у просторије.
У просторији се истовремено могу наћи два корисника (један испред шалтера за рекламације и један испред шалтера благајне), док је ношење заштитне маске обавезно.

Апелујемо на кориснике да сачекају свој ред за улазак у просторију, уколико се у њој већ налази корисник, као и на то да је неопходно држати прописану дистанцу приликом уласка, односно изласка из објекта, као и током боравка у истом.

Подсећамо вас да се комуникација са ЈКП-ом „Паркинг сервис“ – Ниш, подношење захтева за издавање станарских и претплатних карата и рекламација и даље може обављати електронским путем - путем сајта или имејл адреса pretplata@nisparking.rs и info@nisparking.rs . Такође наглашавамо корисницима да сва дуговања која имају према Паркинг сервису измирују електронским путем. Подсећамо да се дуговање по основу издате дневне карте може измирити и слањем СМС-а на број 9189, као и на једном од два паркомата (Николе Пашића бр. 24 и Цара Душана бр. 2), уплатом у готовини или платним картицама.

Све додатне информације могу се добити на број телефона 018/ 517-778.

©2020 ЈКП Паркинг сервис Ниш - да увек има слободног места