Паркирај и бициклирај

ЈКП „Паркинг сервис“ – Ниш омогућава сваком кориснику наше стандардне услуге паркирања на паркиралишту "Чаир" да по редовној цени паркирања преузме на коришћење највише 2 бицикла за одрасле и 2 за децу, само уз личну карту.

Стварањем могућности корисницима паркиралишта „Чаир“ да изнајме бицикл, настављамо са ширењем идеје да подигнемо свест грађана о томе колико је значајно очување еколошког система и колико штетно утичу издувни гасови аутомобила на здравље свих нас.

Корисницима је на располагању 26 бицикала за одрасле и 20 за децу. Као почетна локација изабрано је паркиралиште „Чаир“, јер се у близини налази парк у коме грађани могу да се рекреирају или да бицикл користе као средство којим ће се превести до одређене локације и обавити неку од својих обавеза.

Возачи могу по основу једног паркираног аутомобила, што за сат времена износи 50 динара, бесплатно да преузму на коришћење највише два бицикла за одрасле и два за децу. Потребно је да су старији од 18 година, да знају да управљају бициклом и да код себе имају личну карту.

Време преузимања бицикала је од 09.00 до 21.00 часа, сваког дана у недељи. Корисник има право да бицикл користи само у време док се моторно возило, на основу ког је добио право коришћења бицикла, налази на паркиралишту. Бицикли се по правилу враћају истог дана када су преузети, а најкасније до 21.00 часa.

Сезона бициклирања је у периоду од 01. априла до 01. новембра, с тим да, зависно од временских услова, овај период може бити и другачији.
Корисник може да паркира моторно возило и преузме бицикл на привремено коришћење, само уколико на паркиралишту има слободних паркинг места, односно бицикала.

 

 

 

greenbikeAsset 1VIP

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Више информација о условима и начину коришћења можете прочитати на следећим линковима:

УПУТСТВО | ОПШТИ УСЛОВИ


 

©2024 ЈКП Паркинг сервис Ниш - да увек има слободног места