Изградња јавне гараже на Синђелићевом тргу

Изградња јавне гараже на Синђелићевом тргу

 |  11 септембар 2019

Јавно комунално предузеће „Паркинг сервис“ – Ниш је након вишегодишњег труда прибавило грађевинску дозволу за изградњу јавне гараже „Синђелићев трг“.

Спортске игре на осветљеном терену

Спортске игре на осветљеном терену

 |  09 септембар 2019

Спортске игре у Горњем Комрену ове године одржавају се на обновљеном терену који је обележен по стандардима обележавања игралишта за званичне утакмице.

Нови сјај за још једно спортско игралиште

Нови сјај за још једно спортско игралиште

 |  27 август 2019

С намером да своје, пре свега млађе, мештане одвоје од свега оног што је негативна страна технолошког развитка модерног доба и врате их на спортске терене, дружењу и здравом приступу свакодневици, група грађана, подржана од стране руководства Градске општине Нишка Бања...

Сигнализација у Косовке девојке пре рока

Сигнализација у Косовке девојке пре рока

 |  08 август 2019

Максималним ангажовањем радника Службе за сигнализацију, јавно осветљење и декорацију обележавање хоризонталне и постављање вертикалне сигнализације завршено је пре рока у једној од најпрометнијих улица у Нишу - Косовке девојке.

Паркинг информације

Често постављана питања и информације у вези са системом паркирања у Нишу. Како платити паркирање, где се налазе паркинг зоне и посебна паркиралишта...

Паркинг зоне

Паркинг места у центру Ниша подељена су у три зоне, екстра зону, црвену и зелену...

Паркинг карте

Паркирање се може платити и путем паркинг карата које се могу купити у свим малопродајним...

Паркиралишта

Наплата паркирања се врши по започетом сату, по цени од 40 динара без временског...

Станари зоне

Основ за стицање права на повлашћену зонирану паркинг карту за станаре представљају важећа...

Плаћање СМС-oм

Порука се шаље на један од бројева (9180, 9181, 9182, 9184, 9185) који означавају зону паркирања.

Правна лица

Право на прeтплатну карту за паркирање имају правна лица и предузетници без обзира...

Старт - Стоп

Апликација омогућава возачима да плате онолико колико буду паркирани, а време...

Физичка лица

Право на претплатну карту имају и физичка лица са пребивалиштем ван зонираног подручја...

О Нама

ЈКП "Паркинг сервис" - Ниш је јавно комунално предузеће које се бави управљањем јавним паркиралиштима, одржавањем саобраћајне сигнализације, јавног осветљења и одржавањем мобилијара на територији града Ниша.

Основано је јула 2006. године од стране Скупштине града Ниша, а званично регистровано код Агенције за привредне регистре августа 2006. године, са идејом да се на системски начин реши проблем паркирања ...

Отварање података

Отварање података јавних институција ради њихове поновне употребе стратешко је опредељење Владе Србије. Јавне институције сакупљају различите податке, а обезбеђивањем њихове доступности у форми отворених података (без угрожавања поверљивости или приватности) они се чине доступним ширем кругу корисника за поновну употребу.

Поновна употреба односи се на коришћење отворених података од стране физичких или правних лица за комерцијалне или некомерцијалне сврхе другачије од првобитне за коју су били прикупљени или израђени. 

222Asset 2

Отворене податке можете преузети овде

ИСО стандарди

ИСО стандардима приказујемо опредељеност ка интегритету података и система у области информационе безбедности.

Примена стандарда ИСО 9001 омогућава континуална побољшавања система менаџмента квалитетом (QМС) и процеса организације. То постепено побољшава способност операција да задовоље захтеве и очекивања корисника.

isooba4.png

Сертификат бонитетне изврсности

Companywall Business je реномирана бонитетна кућа која већ дуги низ година додељује Сертификат бонитетне изврсности свим приведним субјектима који послују на територији Републике Србије и који су остварили ово право на основу описаних стандарда.

Сертификат представља својеврсну гаранцију поузданости да пословни субјекти са бонитетном оценом изврсности послују успешно и уживају поверење пословног света. Сам сертификат утиче позитивно на кредибилитет јер представља реалан одраз и писану потврду успешног пословања фирме.

 

 

Untitled 1

 

©2019 ЈКП Паркинг сервис Ниш - да увек има слободног места