Продужење рока важења инвалидских паркинг карата

 |  23 март 2020

Секретаријат за дечију и социјалну заштиту, у сарадњи са ЈКП-ом „Паркинг сервис”- Ниш, продужио је рок важења Решења о признавању права на бесплатно паркирање за особе  са инвалидитетом  из 2019. године. Због новонастале ситуације и уведеног ванредног стања, Решења о признавању права на бесплатно паркирање за особе  са инвалидитетом  из 2019. године важе до 31. 05. 2020, а најкасније до укидања ванредног стања.

Режим рада ЈКП-а "Паркинг сервис" - Ниш током ванредног стања

 |  20 март 2020

Јавно комунално предузеће „Паркинг сервис“- Ниш, као и сва остала градска јавна комунална предузећа, током ванредног стања обавља послове из своје надлежности.

Отворена гаража „Синђелићев трг“ у Нишу

Отворена гаража „Синђелићев трг“ у Нишу

 |  05 март 2020

Друга по реду јавна гаража у Нишу, која носи име „Синђелићев трг“ по локацији на којој се налази, отворена је данас, 05. марта 2020. године. Свечано отварање отпочело је у 13 часова, у присуству градоначелника Дарка Булатовића, директора ЈКП „Паркинг сервис“ Ниш Дејана Димитријевића и сарадника на пројекту.

Генерална скупштина Европске паркинг асоцијације септембра у Србији

Генерална скупштина Европске паркинг асоцијације септембра у Србији

 |  30 јануар 2020

Председник Европске паркинг асоцијације (ЕПА) Лоренс Бенерман, заменик градоначелника Београда Горан Весић, председник Удружења паркиралишта Србије Раденко Вуковић и заменик председника Удружења Дејан Димитријевић обишли су гаражу „Обилићев венац“ која је у септембру 2019. године освојила прву награду у категорији најбоље реконструисаног паркинг објекта на конкурсу ЕПА.

е-СТАНАРСКА ПАРКИНГ КАРТА


УПУТСТВО

ovArtboard 1 copyu prpk

Захтев за издавање претплатне паркинг карте

Где је мој ауто?

Сервисне информације

Пријавите непрописно паркирано возило

018 503-470

Паркинг информације

Често постављана питања и информације у вези са системом паркирања у Нишу. Како платити паркирање, где се налазе паркинг зоне и посебна паркиралишта...

Паркинг зоне

Паркинг места у центру Ниша подељена су у три зоне, екстра зону, црвену и зелену...

Паркинг карте

Паркирање се може платити и путем паркинг карата које се могу купити у свим малопродајним...

Паркиралишта

Наплата паркирања се врши по започетом сату, по цени од 40 динара без временског...

Станари зоне

Основ за стицање права на повлашћену зонирану паркинг карту за станаре представљају важећа...

Плаћање СМС-oм

Порука се шаље на један од бројева (9180, 9181, 9182, 9184, 9185) који означавају зону паркирања.

Правна лица

Право на прeтплатну карту за паркирање имају правна лица и предузетници без обзира...

Старт - Стоп

Апликација омогућава возачима да плате онолико колико буду паркирани, а време...

Физичка лица

Право на претплатну карту имају и физичка лица са пребивалиштем ван зонираног подручја...

О Нама

ЈКП "Паркинг сервис" - Ниш је јавно комунално предузеће које се бави управљањем јавним паркиралиштима, одржавањем саобраћајне сигнализације, јавног осветљења и одржавањем мобилијара на територији града Ниша.

Основано је јула 2006. године од стране Скупштине града Ниша, а званично регистровано код Агенције за привредне регистре августа 2006. године, са идејом да се на системски начин реши проблем паркирања ...

Отварање података

Отварање података јавних институција ради њихове поновне употребе стратешко је опредељење Владе Србије. Јавне институције сакупљају различите податке, а обезбеђивањем њихове доступности у форми отворених података (без угрожавања поверљивости или приватности) они се чине доступним ширем кругу корисника за поновну употребу.

Поновна употреба односи се на коришћење отворених података од стране физичких или правних лица за комерцијалне или некомерцијалне сврхе другачије од првобитне за коју су били прикупљени или израђени. 

222Asset 2

Отворене податке можете преузети овде

ИСО стандарди

ИСО стандардима приказујемо опредељеност ка интегритету података и система у области информационе безбедности.

Примена стандарда ИСО 9001 омогућава континуална побољшавања система менаџмента квалитетом (QМС) и процеса организације. То постепено побољшава способност операција да задовоље захтеве и очекивања корисника.

isooba4.png

Сертификат бонитетне изврсности

Companywall Business je реномирана бонитетна кућа која већ дуги низ година додељује Сертификат бонитетне изврсности свим приведним субјектима који послују на територији Републике Србије и који су остварили ово право на основу описаних стандарда.

Сертификат представља својеврсну гаранцију поузданости да пословни субјекти са бонитетном оценом изврсности послују успешно и уживају поверење пословног света. Сам сертификат утиче позитивно на кредибилитет јер представља реалан одраз и писану потврду успешног пословања фирме.

bonitet

Untitled 1

 

©2020 ЈКП Паркинг сервис Ниш - да увек има слободног места