Previous Next

Беби паркинг места од данас у Нишу

Нова услуга БЕБИ ПАРКИНГ МЕСТО од данас је доступна возачима и корисницима општих паркиралишта у Нишу. На овај начин наше предузеће развија своју друштвену улогу прикупљајући новчана средства за опремање породилишта у Нишу. 

Од 25. марта корисницима су доступна три посебно обележена паркинг места у Зетској улици на којима се наплата обавља на начин дефинисан зонским системом и припадају ЗЕЛЕНОЈ (другој) зони.

Комплетан приход са ових паркинг места користиће се за набавку медицинске и друге опреме која ће бити донирана Породилишту у Нишу. Зетска улица је једна од три планиране локације за Беби паркинг места, и акција је кренула управо са места на коме се и налази нишко породилиште. У наредним данима биће постављене табле за БЕБИ ПАРКИНГ МЕСТА и на преосталим локацијама.

Поводом ове хумане акције коју је покренуло наше предузеће, заједно са нама данас су званично и градоначелница Ниша Драгана Сотировски и директор УКЦ Ниш проф. др Зоран Перишић позвали возаче да што више користе беби паркинг места. Када је наш мото "да увек има слободног места" у питању, поводом ове акције решили смо да га мало модификујемо и да гласи: "Да увек НЕМА слободног БЕБИ паркинг места".

Поштовани возачи, кад испред себе имате више слободних паркинг места, а једно од њих је БЕБИ ПАРКИНГ МЕСТО, нека ваш избор падне на оно које је означено таблом са исцртаном родом и бебом. Нека нам свима буде циљ да обезбедимо боље услове за место на коме се мама и беба упознају и први пут сусрећу очи у очи након вишемесечног заједништва.

 

©2024 ЈКП Паркинг сервис Ниш - да увек има слободног места