Позивају се сви заинтересовани да најкасније до петка, 27.12.2019. године, до 12 часова доставе обавезујуће понуде за изнајмљивање простора на гаражи „Горан Остојић“ ради постављања рекламних банера.

Previous Next

На свечаној седници Скупштине Привредне коморe Србије у понедељак, 09.12.2019. године, уручене су годишње награде најуспешнијим компанијама и појединцима који су ангажовањем и постигнутим резултатима пружили снажан допринос јачању српске привреде и њеној препознатљивости у иностранству.

Јавно комунално предузеће „Паркинг сервис“ – Ниш омогућило је свим заинтересованим корисницима да прибаве или продуже претплатну паркинг карту електронским путем и on-line поднесу захтев за издавање претплатне карте.
Захтев могу да поднесу физичка и правна лица и  предузетници.

Уколико одлучите да летите са нишког аеродрома “Константин Велики”, нисте из Ниша и желите да своје возило оставите на безбедном паркиралишту, ЈКП “Паркинг сервис” Ниш има одлично решење -
паркиралиште “Чаир”, где ћете за коришћење паркинг места за месец дана платити 1.119,00 динара

Previous Next

Житељима улице Драгослава Јанковића у насељу Девети мај омогућен је безбеднији приступ кућама. Екипе ЈКП „Паркинг сервис“ - Ниш поставиле су пет нових бетонских стубова и шест нових светиљки у насељу Девети мај...

Previous Next

Кориснички сервис ЈКП „Паркинг сервис“ – Ниш од данас се налази на новој адреси, у улици Генерала Милојка Лешјанина 39. Просторије Корисничког сервиса биће отворене радним даном од 07.00 до 20.30 часова, суботом од 07.00 до 14.00 часова.

©2020 ЈКП Паркинг сервис Ниш - да увек има слободног места