Previous Next

Први “Niš Connected Open Data Challenge Hakaton” почео је 21. а завршио се 23. маја 2021. године у Научно-технолошком парку у Нишу уз сарадњу Ракутен Вибер апликације.

ЈКП „Паркинг сервис“ – Ниш пружио је подршку талентованим младим програмерима који су имали за циљ израду чет бота на плаформи Вибер апликације уз коришћење отворених података Града Ниша.

Тимови су имали задатак да осмисле најфункционалније и најоригиналније решење на чијем ће се унапређивању радити и убудуће. Прво место и награду од 1500 евра освојио је програмерски тим Фул Хаус из Београда који је радио на изради чет бот решења за услуге јавног паркирања. Њихово решење би корисницима олакшало проналазак слободног паркинг места, обележило га на мапи и омогућило плаћање услуге паркирања.

Дејан Димитријевић, директор Паркинг сервиса у Нишу, истакао је да је бити члан комисије једног оваквог такмичења био прави изазов и никако лак задатак и да ће ЈКП „Паркинг сервис“ - Ниш и даље пружати подршку креативним, виспреним и мотивисаним младим људима и учествовати у даљем развоју решења везаним за унапређивање услуга јавног паркирања.

Од сутра, 01. априла, корисници посебног паркиралишта „Чаир“ моћи ће да, као и претходних година, бесплатно користе бицикл док им се аутомобил налази на овом паркиралишту, а најдуже до 21 часа у дану када је бицикл изнајмљен.

Обавештење о истеку рока за преузимање принудно

уклоњених возила

 

 

ЈКП „Паркинг-сервис“ – Ниш обавештава све власнике  возила која су принудно уклоњена у периоду до 1. децембра 2020. године и која се налазе на депоу ЈКП „Паркинг-сервис“ – Ниш да истиче рок од 120 дана у којем су дужни да преузму своје принудно уклоњено возило након што плате трошкове поступка, одношења, лежарине и друге доспеле трошкове.

            Након истека наведеног рока од 120 дана од момента уклањања возила, ЈКП „Паркинг-сервис“- Ниш стиче право продаје предметних возила у циљу намирења свих доспелих трошкова у складу са Одлуком о поступању са принудно уклоњеним возилима, стварима и другим предметима (Сл. лист Града Ниша бр.17 од 27.2.2020. године).

            За све додатне информације можете се обратити Служби за транспорт, телефоном на број  018/217-111 или лично, на депоу ЈКП „Паркинг-сервис“- Ниш, сваким радним даном и суботом у периоду од 7 до 20 часова и недељом у периоду од 7 до13 часова.

У Нишу, 31.3.2020. године                                                           ЈКП „Паркинг-сервис“- Ниш

ЈКП „Паркинг сервис“ - Ниш обавештава власнике возила која су принудно уклоњена по решењу Управе за комуналне делатности и инспекцијске послове Града Ниша – Одсек инспекција за путеве, као и по решењима комуналних инспекција надлежних градских општина, да своја возила, након што измире све припадајуће трошкове, могу преузети на депоу ЈКП „Паркинг сервис“ – Ниш, Булевар Светог цара Константина б.б. (код кванташке пијаце), радним данима и суботом у периоду од 07 до 21 час и недељом од 07 до 14 часова.
Све додатне информације могу се добити позивом на број телефона 018/ 217-111 или лично на депоу ЈКП „Паркинг сервис“ - Ниш, Булевар Светог цара Константина б.б.

Поштовани корисници,

Обавештавамо вас да решења и паркинг карте за паркирање возила особа са инвалидитетом које су издате у 2020. години од стране Секретаријата за дечију и социјалну заштиту важе до 31. 12. 2021. године.

Previous Next

Поштовани корисници,

Обавештавамо вас да је простор око СЦ „Чаир“ решењем надлежног секретаријата регулисан као опште паркиралиште на којем се врши наплата услуге паркирања као у режиму одређеном за зелену зону (II зона).
У току данашњег дана биће комплетно постављена сигнализација, те ће контрола наплате паркирања кренути од среде, 10. фебруара 2021. године.

©2021 ЈКП Паркинг сервис Ниш - да увек има слободног места