Previous Next

Поштовани корисници,

Обавештавамо вас да је простор око СЦ „Чаир“ решењем надлежног секретаријата регулисан као опште паркиралиште на којем се врши наплата услуге паркирања као у режиму одређеном за зелену зону (II зона).
У току данашњег дана биће комплетно постављена сигнализација, те ће контрола наплате паркирања кренути од среде, 10. фебруара 2021. године.

 

Поштовани корисници паркирања,

Данас је код пијаце „Криве ливаде“ на Булевару Немањића примећено да је возилу које се налазило на месту за особе са инвалидитетом на ветробранском стаклу остављена општа уплатница на име „казне за паркирање“, у износу од 900,00 динара, а са жиро рачуном који није жиро рачун нашег предузећа.

Стога АПЕЛУЈЕМО на вас да, уколико на свом аутомобилу затекнете налог за плаћање дневне карте који није у форми нашег налога (са обавештењем о начину плаћања и контакт подацима Корисничког сервиса), проверите број жиро рачуна, сачувате налог за плаћање који сте добили и обавестите нас о случају.

Previous Next

Од данас, 20. јануара 2021. године, нашим корисницима на располагању је интерактивни инфо-киоск који се налази у просторијама Корисничког сервиса. Путем овог смарт уређаја сви наши корисници ће моћи да пошаљу захтев за рекламацију дневне карте, издавање станарске карте, као и захтев за издавање претплатних карата за правна и физичка лица. Све се обавља преко екрана осетљивог на додир, тј. превлачењем прста преко екрана. Смарт уређај такође поседује читач личне карте путем кога се сви потребни подаци директно уносе у постојећа поља за попуњавање, што ће умногоме олакшати и унапредити комуникацију.

Технологија данас увелико омогућава повећање употребљивости читавог система пословања, а ЈКП „Паркинг сервис“ – Ниш као предузеће које непрестано ради на унапређивању квалитета пружања услуга и овога пута својим корисницима пружа могућност да уживају лагодније и брже решавање проблема и пружање услуга.

Previous Next

У сусрет новогодишњим и божићним празницима ЈКП „Паркинг сервис“ – Ниш  украсио је град празничном декорацијом.  У парку испред Градске куће ове године постављена  је “кутија жеља”.

Светлећи украси на бандерама, сијалице и украс у облику новогодишњог пакетића у централној пешачкој зони указују да је још мало остало до Нове године. Улице у центру града, тргови и булевари, паркови и мостови, као и делови града ван центра добили су празнично, светлеће рухо.

На Трг краља Милана “слетели су“ ирваси вукући новогодишње кочије, а светлећа јелка засијала је испред Градске куће.

Декорација је и ове године изазвала велико интресовање свих који су прошетали централним улицама Ниша, а највише су јој се, као и сваке године, обрадовали малишани. Постављањем кућица за продају сувенира додатно је празнично уређен центаа Ниша у сусрет новој 2021. години.

У Копитаревој улици, познатијој као Казанџијско сокаче, на светиљке су постављени украси и светлећи низови.

Празнична декорација засијала је и на цркви Светог Пантелејмона, у парку Светог Саве,  Старом парку, а низови светлећих лантерни украсили су Мост младости и стари Камени мост.

У жељи да 2021. година буде боља, безбрижнија и успешнија од претходне, ЈКП „Паркинг сервис“ – Ниш свим грађанима честита новогодишње и божићне празнике.

ЈКП „Паркинг сервис“ - Ниш обавештава грађане Ниша и све кориснике услуга паркирања да за време новогодишњих и божићних празника,  у  петак 1. јануара,  суботу 2. јануара  и четвртак 07. јануара 2021. године неће вршити наплату и контролу паркирања на општим паркиралиштима.

У овом периоду неће радити ни Кориснички сервис на адреси Генерала Милојка Лешјанина 39.

ЈКП „Паркинг сервис“ - Ниш жели свим грађанима срећну и успешну 2021. годину.

Previous Next

На захтев станара Цвијићеве и улице Војводе Степе, промењен је смер кретања возила у овим улицама и технички регулисано 42 паркинг места, те су решењем Секретаријата за комуналне делатности, енергетику и саобраћај ове две улице ушле у систем наплате и контроле паркирања, као улице које припадају зеленој зони, са временским ограничењем од три сата.
Повећањем броја паркинг места утиче се на смањење оптерећења и потребе за паркирањем у овом делу, а истовремено омогућено је станарима и посетиоцима зоне да прописно паркирају на обележеним паркинг местима.

 

©2021 ЈКП Паркинг сервис Ниш - да увек има слободног места