Previous Next

Председник Европске паркинг асоцијације (ЕПА) Лоренс Бенерман, заменик градоначелника Београда Горан Весић, председник Удружења паркиралишта Србије Раденко Вуковић и заменик председника Удружења Дејан Димитријевић обишли су гаражу „Обилићев венац“ која је у септембру 2019. године освојила прву награду у категорији најбоље реконструисаног паркинг објекта на конкурсу ЕПА.

Previous Next

Kорисницима паркиралишта у Нишу омогућено је плаћање услуге паркирања преко паркомата који се налазе на двема локацијама, и то у Николе Пашића бр. 24 (испред зграде Градске управе) и у Цара Душана бр. 2.

Previous Next

На свечаној седници Скупштине Привредне коморe Србије у понедељак, 09.12.2019. године, уручене су годишње награде најуспешнијим компанијама и појединцима који су ангажовањем и постигнутим резултатима пружили снажан допринос јачању српске привреде и њеној препознатљивости у иностранству.

Јавно комунално предузеће „Паркинг сервис“ – Ниш омогућило је свим заинтересованим корисницима да прибаве или продуже претплатну паркинг карту електронским путем и on-line поднесу захтев за издавање претплатне карте.
Захтев могу да поднесу физичка и правна лица и  предузетници.

Уколико одлучите да летите са нишког аеродрома “Константин Велики”, нисте из Ниша и желите да своје возило оставите на безбедном паркиралишту, ЈКП “Паркинг сервис” Ниш има одлично решење -
паркиралиште “Чаир”, где ћете за коришћење паркинг места за месец дана платити 1.119,00 динара

Previous Next

Житељима улице Драгослава Јанковића у насељу Девети мај омогућен је безбеднији приступ кућама. Екипе ЈКП „Паркинг сервис“ - Ниш поставиле су пет нових бетонских стубова и шест нових светиљки у насељу Девети мај...

©2020 ЈКП Паркинг сервис Ниш - да увек има слободног места