Од сутра, 01. априла, корисници посебног паркиралишта „Чаир“ моћи ће да, као и претходних година, бесплатно користе бицикл док им се аутомобил налази на овом паркиралишту, а најдуже до 21 часа у дану када је бицикл изнајмљен.

Обавештење о истеку рока за преузимање принудно

уклоњених возила

 

 

ЈКП „Паркинг-сервис“ – Ниш обавештава све власнике  возила која су принудно уклоњена у периоду до 1. децембра 2020. године и која се налазе на депоу ЈКП „Паркинг-сервис“ – Ниш да истиче рок од 120 дана у којем су дужни да преузму своје принудно уклоњено возило након што плате трошкове поступка, одношења, лежарине и друге доспеле трошкове.

            Након истека наведеног рока од 120 дана од момента уклањања возила, ЈКП „Паркинг-сервис“- Ниш стиче право продаје предметних возила у циљу намирења свих доспелих трошкова у складу са Одлуком о поступању са принудно уклоњеним возилима, стварима и другим предметима (Сл. лист Града Ниша бр.17 од 27.2.2020. године).

            За све додатне информације можете се обратити Служби за транспорт, телефоном на број  018/217-111 или лично, на депоу ЈКП „Паркинг-сервис“- Ниш, сваким радним даном и суботом у периоду од 7 до 20 часова и недељом у периоду од 7 до13 часова.

У Нишу, 31.3.2020. године                                                           ЈКП „Паркинг-сервис“- Ниш

ЈКП „Паркинг сервис“ - Ниш обавештава власнике возила која су принудно уклоњена по решењу Управе за комуналне делатности и инспекцијске послове Града Ниша – Одсек инспекција за путеве, као и по решењима комуналних инспекција надлежних градских општина, да своја возила, након што измире све припадајуће трошкове, могу преузети на депоу ЈКП „Паркинг сервис“ – Ниш, Булевар Светог цара Константина б.б. (код кванташке пијаце), радним данима и суботом у периоду од 07 до 21 час и недељом од 07 до 14 часова.
Све додатне информације могу се добити позивом на број телефона 018/ 217-111 или лично на депоу ЈКП „Паркинг сервис“ - Ниш, Булевар Светог цара Константина б.б.

Поштовани корисници,

Обавештавамо вас да решења и паркинг карте за паркирање возила особа са инвалидитетом које су издате у 2020. години од стране Секретаријата за дечију и социјалну заштиту важе до 31. 12. 2021. године.

Previous Next

Поштовани корисници,

Обавештавамо вас да је простор око СЦ „Чаир“ решењем надлежног секретаријата регулисан као опште паркиралиште на којем се врши наплата услуге паркирања као у режиму одређеном за зелену зону (II зона).
У току данашњег дана биће комплетно постављена сигнализација, те ће контрола наплате паркирања кренути од среде, 10. фебруара 2021. године.

Previous Next

Од данас, 20. јануара 2021. године, нашим корисницима на располагању је интерактивни инфо-киоск који се налази у просторијама Корисничког сервиса. Путем овог смарт уређаја сви наши корисници ће моћи да пошаљу захтев за рекламацију дневне карте, издавање станарске карте, као и захтев за издавање претплатних карата за правна и физичка лица. Све се обавља преко екрана осетљивог на додир, тј. превлачењем прста преко екрана. Смарт уређај такође поседује читач личне карте путем кога се сви потребни подаци директно уносе у постојећа поља за попуњавање, што ће умногоме олакшати и унапредити комуникацију.

Технологија данас увелико омогућава повећање употребљивости читавог система пословања, а ЈКП „Паркинг сервис“ – Ниш као предузеће које непрестано ради на унапређивању квалитета пружања услуга и овога пута својим корисницима пружа могућност да уживају лагодније и брже решавање проблема и пружање услуга.

©2021 ЈКП Паркинг сервис Ниш - да увек има слободног места