Поштовани корисници,

још једном вас подсећамо на то да коришћењем електронских сервиса штедите своје време и на најбржи начин приступате услугама које су вам на раполагању овим путем:

  1.  Станарске карте за физичка лица могу се платити кликом на линк: еПаркинг карта - Попуните захтев
  2.  Претплатна паркинг карта: Правна лица | Физичка лица
  3.  Платите паркинг по минуту: Старт стоп
  4.  Дневне карте можете платити путем СМС-а.
  5.  Плаћање паркирања на паркоматима: Паркомати
  6.  Плаћање паркирања СМС-ом: СМС- паркинг карте
  7.  Плаћање паркирања путем паркинг карата: Паркинг карте
Previous Next

Представници јавних предузећа, међу којима је и ЈКП „Паркинг сервис“-Ниш, секретаријата Градске управе, поједине републичке институције и Канцеларија за локални економски развој...

Previous Next

Друга по реду јавна гаража у Нишу, која носи име „Синђелићев трг“ по локацији на којој се налази, отворена је данас, 05. марта 2020. године. Свечано отварање отпочело је у 13 часова, у присуству градоначелника Дарка Булатовића, директора ЈКП „Паркинг сервис“ Ниш Дејана Димитријевића и сарадника на пројекту.

Previous Next

Председник Европске паркинг асоцијације (ЕПА) Лоренс Бенерман, заменик градоначелника Београда Горан Весић, председник Удружења паркиралишта Србије Раденко Вуковић и заменик председника Удружења Дејан Димитријевић обишли су гаражу „Обилићев венац“ која је у септембру 2019. године освојила прву награду у категорији најбоље реконструисаног паркинг објекта на конкурсу ЕПА.

©2020 ЈКП Паркинг сервис Ниш - да увек има слободног места