Секретаријат за дечију и социјалну заштиту, у сарадњи са ЈКП-ом „Паркинг сервис”- Ниш, продужио је рок важења Решења о признавању права на бесплатно паркирање за особе  са инвалидитетом  из 2019. године.

Због новонастале ситуације и уведеног ванредног стања, Решења о признавању права на бесплатно паркирање за особе  са инвалидитетом  из 2019. године важе до 31. 05. 2020, а најкасније до укидања ванредног стања.

Previous Next

Друга по реду јавна гаража у Нишу, која носи име „Синђелићев трг“ по локацији на којој се налази, отворена је данас, 05. марта 2020. године. Свечано отварање отпочело је у 13 часова, у присуству градоначелника Дарка Булатовића, директора ЈКП „Паркинг сервис“ Ниш Дејана Димитријевића и сарадника на пројекту.

Previous Next

Председник Европске паркинг асоцијације (ЕПА) Лоренс Бенерман, заменик градоначелника Београда Горан Весић, председник Удружења паркиралишта Србије Раденко Вуковић и заменик председника Удружења Дејан Димитријевић обишли су гаражу „Обилићев венац“ која је у септембру 2019. године освојила прву награду у категорији најбоље реконструисаног паркинг објекта на конкурсу ЕПА.

Previous Next

Kорисницима паркиралишта у Нишу омогућено је плаћање услуге паркирања преко паркомата који се налазе на двема локацијама, и то у Николе Пашића бр. 24 (испред зграде Градске управе) и у Цара Душана бр. 2.

Previous Next

На свечаној седници Скупштине Привредне коморe Србије у понедељак, 09.12.2019. године, уручене су годишње награде најуспешнијим компанијама и појединцима који су ангажовањем и постигнутим резултатима пружили снажан допринос јачању српске привреде и њеној препознатљивости у иностранству.

©2020 ЈКП Паркинг сервис Ниш - да увек има слободног места