Уколико одлучите да летите са нишког аеродрома “Константин Велики”, нисте из Ниша и желите да своје возило оставите на безбедном паркиралишту, ЈКП “Паркинг сервис” Ниш има одлично решење -
паркиралиште “Чаир”, где ћете за коришћење паркинг места у ове сврхе платити 1.119,00 динара за месец дана

Previous Next

Житељима улице Драгослава Јанковића у насељу Девети мај омогућен је безбеднији приступ кућама. Екипе ЈКП „Паркинг сервис“ - Ниш поставиле су пет нових бетонских стубова и шест нових светиљки у насељу Девети мај...

Previous Next

Кориснички сервис ЈКП „Паркинг сервис“ – Ниш од данас се налази на новој адреси, у улици Генерала Милојка Лешјанина 39. Просторије Корисничког сервиса биће отворене радним даном од 07.00 до 20.30 часова, суботом од 07.00 до 14.00 часова.

Обавештавамо кориснике услуга ЈКП „Паркинг сервис“ – Ниш да је уведена нова телефонска линија како би корисници могли бесплатно да пријаве своје проблеме или се информишу у о раду и услугама предузећа - број 0800/208-208 од понедељка, 28.10.2019. године, је у функцији.

Previous Next

Са циљем да се повећа безбедност деце и свих учесника у саобраћају, ЈКП „Паркинг сервис“ – Ниш је предузео мере, како би хоризонталном и вертикалном сигнализацијом била обележена „зона школе“ у насељу Бранко Бјеговић.

©2019 ЈКП Паркинг сервис Ниш - да увек има слободног места