Previous Next

Хоризонтална и вертикална сигнализација у Рентгеновој

Након што је градско руководство упутило захтев ЈКП „ Паркинг сервис“ – Ниш да се обнови и постави нова хоризонтална и вертикална сигнализација у Рентгеновој улици, све је урађено у рекордном року.

Рентгенова улица, која је иначе веома прометна за саобраћај, представљала је опасност за најмлађе учеснике у саобраћају, која овде пролазе на путу до школе, а све због, како кажу становници ове улице, лоше сигнализације. На иницијативу градског руководства, а захваљујући ЈКП „Паркинг сервис“ – Ниш, обележавање улице је завршено за само један дан.

Постављена је комплетна хоризонтална и вертикална сигнализација, обновљена постојећа, постављени нови принудни успоривачи брзине. Према речима члана Градског већа Игора Војиновића у питању је био проблем који је могао брзо да се отклони, али је циљ Савета за безбедност у саобраћају и читавог града да се побољша безбедност у саобраћају у зонама школа.

Иначе, приоритет Службе за сигнализацију, јавно осветљење и одржавање ЈКП „Паркинг сервис“-Ниш као и до сада је обележавање зоне школа, па је у плану да и у наредном периоду у овим зонама сигнализација буде побољшана.

 

©2020 ЈКП Паркинг сервис Ниш - да увек има слободног места