Previous Next

Улица отвореног срца

Улица отвореног срца, која је први пут ове године организована у Нишу, испунила је празничним духом новогодишњу чаролију и окупила у центру града  мноштво деце, али и старије суграђане.

Улица отвореног срца је организована на почетку Казанџијског сокачета, на Тргу Стевана Сремца испод Звезданог неба. На преко 20 пунктова који су постављени има за свакога по нешто - уметнине, укусни залогаји и топли напици, музички програм као и интерактивне радионице и представе за најмлађе Нишлије.

ЈКП „Паркинг сервис“ – Ниш дао је пуну подршку овој манифестацији и помогао организаторима да Улица отвореног срца буде светлуцава и шарена. На кућицама које су постављене урађена је комплетна спољна декорација, а јелка у централном делу украшена светлећим елементима, куглама и пакетићима. Такође, и светлећа плава јелка, коју су радници предузећа израдили прошле године, нашла је своје место у Улици отвореног срца.

Иначе, фестивал организују Фабрика уметника и Туристичка организација Ниш уз подршку Канцеларија за младе Града Ниша и ИДЕА као главног партнера. Отворен је до 01. јануара од 12 до 20 сати, осим 31. децембра када се затвара у 15 сати, како би учесници могли да се припреме за дочек Нове године.

©2020 ЈКП Паркинг сервис Ниш - да увек има слободног места