Previous Next

Нови "П" профили, на задовољство нишких љубитеља „двоточкаша“

Још три локације у Нишу добиле су паркинг за бицикле и мопеде. Наиме, нови, савремени „П“ профили налазе се у парку Светог Саве на Булевару Немањића, затим код билетарнице  хале „Чаир“ и испред зграде Градске општине Црвени Крст.

ЈКП „Паркинг сервис“ Ниш наставља акцију коју је започео у току претходне године када су постављани „П“ профили за бесплатно паркирање бицикала и мопеда испред нишке Тврђаве.

„Прошле године смо започели кампању са Удружењем паркиралишта Србије под слоганом „Аутомобил паркирај, околину сачувај“ и са Градом Нишом учествовали у кампањи „Дан без аутомобила“, те на тај начин показали да, иако „живимо“ од паркинга, желимо да подигнемо свест грађана о значају очувања еколошког система и штетности издувних гасова аутомобила по здравље грађана. У дослуху са корисницима двоточкаша, одредили смо, и тад и сад, локације за постављање „П“ профила који су значајно безбеднији за бицикле од претходних тзв. „чешљева“. Ускоро грађане очекује још једно изненађење у духу ове кампање“, речи су директора предузећа Дејана Димитријевића.

Овим путем се захваљујемо београдском Паркинг сервису који је поменуте профиле донирао нашем предузећу и грађанима Ниша.

©2020 ЈКП Паркинг сервис Ниш - да увек има слободног места