Previous Next

Игралиште у улици Широке падине у новом руху

Наше предузеће се још једном одазвало позиву удружења грађана “Радне акције Делијски Вис”, које нам се, решено да још један спортски терен среди и на тај начин обрадује своје комшије, обратило са молбом да им помогнемо у радовима осветљавањем терена и обележавањем потребне хоризонталне сигнализације.

Дечије игралиште и спортски терен у улици Широке падине (на путу за Габровац) комплетно су очишћени и добили су нову фарбу за кошеве и мобилијаре, 2 рефлектора, како би терен могао да се користи и у вечерњим сатима, 4 нове клупице, али и мурал на трафостаници.

Акцију је подржало и јавно комунално предузеће “Медиана”, затим Канцеларија за младе Ниша и Градска општина Палилула.

“Увек ћемо се одазвати овако вредним и предузимљивим младим људима који чине све што је у њиховој моћи да свој крај учине лепшим и пријатнијим за спорт и дружење. Постављамо рефлекторе како би терен могао да се користи и у вечерњим сатима, а на тај начин повећавамо и безбедност деце и одраслих у овом делу. Радо ћемо изаћи у сусрет сваком ко нам се обрати у намери да створи боље услове живота сваком становнику Ниша или приградских места и, што је још важније, најмлађе одвоји од рачунара, склони с улице и подсети колико су спорт и природа важни, како за физичко, тако и ментално здравље сваког појединца”, рекао је Дејан Димитријевић, директор Паркинг сервиса Ниш, који је на терену испратио ову акцију уређења.

 

©2020 ЈКП Паркинг сервис Ниш - да увек има слободног места