Previous Next

Нова хоризонтална сигнализација

Хоризонтална сигнализација у улици 7. јула, од раскрснице са улицом Краља Стефана Првовенчаног до почетка Булевара Немањића, синоћ је комплетно обележена и саобраћајница је пуштена у рад. Директор предузећа Дејан Димитријевић обишао је екипе на терену.

Радници Службе за сигнализацију, јавно осветљење и декорацију ЈКП „Паркинг сервис“ – Ниш обележили су претходних дана део саобраћајнице, односно десну траку, са 1.458м подужних линија и 100,90м2 попречних саобраћајних ознака. Синоћ су обављени завршни радови, односно обележавање леве траке коловоза исте дужине, чиме је комплетно завршена хоризонтална сигнализација на потезу од улице Стефана Првовенчаног до раскрснице са улицом Војводе Танкосића. Обележене су разделне линије, пешачки прелази и зауставне линије, чиме је безбедност учесника у саобраћају повећана, с обзиром да су на новом асфалту ознаке постојаније и видиљивије.

Директор предузећа Дејан Димитријевић обишао је радове и потврдио да су радници професионално и по правилима струке обавили поверене послове, са посебним акцентом на висок ниво квалитета када су у питању реконструисане саобраћајнице. 

Наше предузеће је, ефикасним радом на терену, још једном показало да поседује све ресурсе за обављање задатака које Град као инвеститор постави, пре свега стручне и обучене људске ресурсе, машински парк који се осавремењује, као и квалитетне материјале за обављање ове делатности.

 

©2020 ЈКП Паркинг сервис Ниш - да увек има слободног места