Previous Next

Сигнализација у Косовке девојке пре рока

Максималним ангажовањем радника Службе за сигнализацију, јавно осветљење и декорацију обележавање хоризонталне и постављање вертикалне сигнализације завршено је пре рока у једној од најпрометнијих улица у Нишу - Косовке девојке.

Радници ЈКП-а „Паркинг сервис“ Ниш су даноноћно, у три смене, били на терену како би улица била завршена и пуштена у рад за празник Светог Пантелејмона, који обележава ГО Пантелеј.
Иако је обележавање и постављање сигнализације завршено пре рока, квалитет није изостао. У то се уверио и директор предузећа Дејан Димитријевић, који је обишао раднике на терену.

У склопу реконструкције улице Косовке девојке, на делу од Панталејске до Мавровске улице, радници Паркинг сервиса су у кратком временском периоду извршили основну регулацију саобраћаја по пројекту, неопходну за безбедно одвијање саобраћаја.

Обележено је више од 750 метара подужних линија и око 100м2 попречних саобраћајних ознака (пешачких зебри, зауставних линија и стрелица усмерења). На прилазима пешачким прелазима монтирана су два успоривача брзине тзв. „лежећи полицајци“, а у склопу обележавања пешачких прелаза вертикалном сигнализацијом постављена су четири нова носача саобраћајних знакова и четири нова саобраћајна знака.

Редовно одвијање саобраћаја у улици Косовке девојке је, по завршетку ових радова, поново успостављено у 12 сати, уклањањем целокупне градилишне сигнализације и поновним пуштањем семафора у рад по пројектованом режиму.

 

©2020 ЈКП Паркинг сервис Ниш - да увек има слободног места