Previous Next

Плакете и повеље најуспешнијима у области привреде

На свечаној седници Скупштине Привредне коморe Србије у понедељак, 09.12.2019. године, уручене су годишње награде најуспешнијим компанијама и појединцима који су ангажовањем и постигнутим резултатима пружили снажан допринос јачању српске привреде и њеној препознатљивости у иностранству.

Додељено је укупно 38 признања - 20 плакета за пословни успех, 16 повеља за пословног лидера и две специјалне награде представницима медија за допринос информисању јавности о пословању привреде и Привредне коморе Србије.
Међу добитницима повеље за пословног лидера нашао се и директор нашег предузећа Дејан Димитријевић.

„Ово није само лично признање, већ и потврда успешности пословања Јавног комуналног предузећа „Паркинг сервис“- Ниш, којим руководим“, рекао је директор поводом награде која му је додељена.

Награде Привредне коморе Србије установљене су 24. јануара 1969. године одлуком Скупштине ПKС-а. Награде се на основу Правилника о наградама додељују у категоријама - Јубиларна награда, Награда за пословног лидера, Награда за пословни успех.

Током године могу бити додељене и посебне награде на основу одлуке председника Привредне коморе Србије. Јубиларне награде уручују се у регионалним привредним коморама, односно у привредној комори главног града.

©2020 ЈКП Паркинг сервис Ниш - да увек има слободног места