Previous Next

Генерална скупштина Европске паркинг асоцијације септембра у Србији

Председник Европске паркинг асоцијације (ЕПА) Лоренс Бенерман, заменик градоначелника Београда Горан Весић, председник Удружења паркиралишта Србије Раденко Вуковић и заменик председника Удружења Дејан Димитријевић обишли су гаражу „Обилићев венац“ која је у септембру 2019. године освојила прву награду у категорији најбоље реконструисаног паркинг објекта на конкурсу ЕПА.

На сваке две године Европска паркинг асоцијација додељује награде за највећа достигнућа у паркирању у пет категорија: нови објекти за паркирање, односно гараже, реконструкција постојећих гаража, улично паркирање, иновације у паркирању и маркетинг у области паркирања. „Паркинг сервис“ Београд се на конкурс пријавио са пројектом реконструкција и надоградња гараже „Обилићев венац“, која је, у конкуренцији од 40 гаража из земаља Европске уније, била једини представник ван граница ЕУ и у финалу је победила два пројекта реконструкције гаража из Белгије (Брисела и Завентема).

Лоренс Бенерман је у Београд допутовао са 12 чланова Управног одбора Европске паркинг асоцијације, који су присуствовали седници Управног одбора Удружења паркиралишта Србије, одржаној у понедељак, 27. јануара 2020. године. ЕПА делегација је обишла и Конгресни центар у Београду, где ће се у септембру 2020. године одржати Генерална скупштина Европске паркинг асоцијације.

 

©2020 ЈКП Паркинг сервис Ниш - да увек има слободног места