Previous Next

Отворена гаража „Синђелићев трг“ у Нишу

Друга по реду јавна гаража у Нишу, која носи име „Синђелићев трг“ по локацији на којој се налази, отворена је данас, 05. марта 2020. године. Свечано отварање отпочело је у 13 часова, у присуству градоначелника Дарка Булатовића, директора ЈКП „Паркинг сервис“ Ниш Дејана Димитријевића и сарадника на пројекту.

Након 20 година постојања саме идеје о изградњи јавне гараже на овој локацији, ЈКП „Паркинг Сервис“ Ниш је успео да ову идеју оживи.  Наиме, након шест месеци рада и ангажовања како би овај део града добио савремену гаражу, која ће умногоме побољшати услове паркирања у централној градској зони, успели смо да остваримо постављени циљ и отпочнемо ову годину још једним успешно реализованим пројектом. Пуштањем у рад нове гараже смањиће се и стандардне саобраћајне гужве карактеристичне за овај део града.

Гаража која се простире на 3307 квадратних метара, располаже са 114 паркинг места, од којих 6 намењених особама са инвалидитетом. Паркирање није временски ограничено, а наплаћиваће се 50 динара по започетом сату, почев од данашњег дана. Јавна гаража „Синђелићев трг“ биће отворена 24 часа у недељи.

Овим путем се захваљујемо свим сарадницима на успешној сарадњи и реализацији овог пројекта од изузетног значаја за град Ниш и желимо грађанима угодно и безбедно коришћење јавне гараже "Синђелићев трг“.

 

©2020 ЈКП Паркинг сервис Ниш - да увек има слободног места