Previous Next

Ниш добија ГИС

Представници јавних предузећа, међу којима је и ЈКП „Паркинг сервис“-Ниш, секретаријата Градске управе, поједине републичке институције и Канцеларија за локални економски развој и пројекте потписали су са Градом Нишом Споразум о сарадњи на успостављању и унапређењу Географско информационог система Града Ниша. Споразум је, у име Града, потписао градоначелник Дарко Булатовић.

Ниш ће до краја године, реализацијом овог споразума, као и Меморандума о разумевању, добити ГИС чиме ће значајно побољшати коришћење ресурса, информације ће се брже и боље размењивати и обрађивати, а грађани и заинтересовани инвеститори ће до потребних информација долазити једним кликом.

Директор ЈКП-а „Паркинг сервис“- Ниш Дејан Димитријевић изразио је велико задовољство што се напокон остварује нешто о чему се годинама уназад причало. Конкретно, за Паркинг сервис ГИС значи боље и успешније пословање.
„У сваком моменту наши корисници моћи ће да добију потпуну информацију колико је паркинг места на располагању, где се она налазе, а побољшаће се и све остале услуге које пружамо“, рекао је Димитријевић.

Више о овој вести на: http://investnis.rs

©2021 ЈКП Паркинг сервис Ниш - да увек има слободног места