Previous Next

ОСВЕТЉЕНА УЛИЦА СТЕФАНА МИЛЧИЋА

Град Ниш се шири, а самим тим и потреба да свака улица буде осветљена и безбедна. Екипе ЈКП „Паркинг сервис“ – Ниш предано су радиле на терену у претходном периоду, па је видно задовољство мештана многих нишких насеља у којима је урађено проширење мреже јавног осветљења.

Тако је у улици Стефана Милчића на Винику, у делу који је био без уличног осветљења, решен  дугогодишњи проблем који су имали житељи овог нишког насеља.

Систем расвете је побољшан развлачењем 11 поља СКС кабла за проширење мреже јавне расвете у дужини од око 500 метара и постављањем осам нових светиљки. Овим проширењем оспособљена је и расвета на пет стубова у овом крају, која је била неисправна, чиме је побољшана безбедност учесника у саобраћају и мештана који живе у овој улици.

Иначе, у претходних месец дана интезивно се радило на проширењу мреже јавног осветљења, па су тако осветљене улице у Сечаници, Суповцу, Доњем Матејевцу, Вукманову, Делијском Вису и Насељу Никола Тесла где је постављено око 20 стубова јавне расвете и преко 50 светиљки.

©2020 ЈКП Паркинг сервис Ниш - да увек има слободног места