Previous Next

Још једно спортско игралиште за мештане Делијског Виса

У сарадњи са удружењем грађана Радне акције Делијски Вис, данас је мештанима овог насеља уређено спортско игралиште између зграда у улици Габровачка река.

Јавно комунално предузеће „Паркинг сервис“- Ниш дало је свој допринос постављањем два нова стуба са четири рефлектора који ће омогућити употребу терена и у вечерњим сатима, и, свакако, побољшати видљивост и између зграда у непосредној близини спортског игралишта.

Комплетне радове у виду копања рупа за стубове јавног осветљења, постављања инсталација и стубова, као и монтирања рефлектора урадили су радници ЈКП-а „Паркинг сервис“- Ниш.
Том приликом, директору Паркинг сервиса уручена је захвалница за допринос раду удружења и помоћ при уређивању спортских терена у насељу Делијски Вис.

„Ово је, у последње две године, треће по реду спортско игралиште у овом насељу у чијем смо уређењу учествовали. Увек ћемо се одазвати позиву вредних људи из удружења „Радне акције Делијски Вис“, јер дају прави пример свима нама шта значи бити добар комшија. Посебно ми је драго када помажемо у сређивању запуштених спортских терена, јер се надам да ће млађа популација тиме бити подстакнута да остави телефоне и научи колико су дружење ван друштвених мрежа и спорт важни за правилан развој личности и здравље.“, речи су директора Дејана Димитријевића.

©2022 ЈКП Паркинг сервис Ниш - да увек има слободног места