Previous Next

Решен проблем паркирања код пијаце „Криве ливаде“

Паркирање „на четири мигавца“ на коловозу и ванпијачна продаја на тротоару код пијаце „Криве ливаде“ одлази у прошлост. На предлог грађана који живе у овом делу града уређен је паркинг и стаза за пешаке.

На овај начин обезбеђено је 18 паркинг места, што ће допринети безбеднијем саобраћају и већем комуналном реду у овом делу Булевара Немањића, који је био нарушен ранијих година. Од 18 обележених паркинг места, једно је за особе са инвалидитетом.

Нема више продаваца који су нудили своје производе на тротоару, почев од поврћа и воћа до разних ситница. Проблем је посебно био изражен и у саобраћајном шпицу када се људи враћају са посла и тада настаје загушење у саобраћају. Сада више нема непрописно паркираних аутомобила, па цео простор изгледа уређеније.

Како би што већи број грађана могао да користи паркинг места паркирање ће бити под наплатом, која почиње у понедељак, 09. новембра.
Паркинг места ће припадати екстра зони, што значи да је паркирање ограничено на један сат. Цена за сат паркирања износи 80 динара. Плаћање паркирања врши се слањем СМС-а на број 9180.

©2020 ЈКП Паркинг сервис Ниш - да увек има слободног места