Previous Next

Ниш у новогодишњем руху

У сусрет новогодишњим и божићним празницима ЈКП „Паркинг сервис“ – Ниш  украсио је град празничном декорацијом.  У парку испред Градске куће ове године постављена  је “кутија жеља”.

Светлећи украси на бандерама, сијалице и украс у облику новогодишњог пакетића у централној пешачкој зони указују да је још мало остало до Нове године. Улице у центру града, тргови и булевари, паркови и мостови, као и делови града ван центра добили су празнично, светлеће рухо.

На Трг краља Милана “слетели су“ ирваси вукући новогодишње кочије, а светлећа јелка засијала је испред Градске куће.

Декорација је и ове године изазвала велико интресовање свих који су прошетали централним улицама Ниша, а највише су јој се, као и сваке године, обрадовали малишани. Постављањем кућица за продају сувенира додатно је празнично уређен центаа Ниша у сусрет новој 2021. години.

У Копитаревој улици, познатијој као Казанџијско сокаче, на светиљке су постављени украси и светлећи низови.

Празнична декорација засијала је и на цркви Светог Пантелејмона, у парку Светог Саве,  Старом парку, а низови светлећих лантерни украсили су Мост младости и стари Камени мост.

У жељи да 2021. година буде боља, безбрижнија и успешнија од претходне, ЈКП „Паркинг сервис“ – Ниш свим грађанима честита новогодишње и божићне празнике.

©2021 ЈКП Паркинг сервис Ниш - да увек има слободног места