Previous Next

Обавештење

Поштовани корисници,

Обавештавамо вас да је простор око СЦ „Чаир“ решењем надлежног секретаријата регулисан као опште паркиралиште на којем се врши наплата услуге паркирања као у режиму одређеном за зелену зону (II зона).
У току данашњег дана биће комплетно постављена сигнализација, те ће контрола наплате паркирања кренути од среде, 10. фебруара 2021. године.

Плаћање паркирања могуће је извршити слањем СМС поруке на број 9182 или куповином штампане паркинг карте на киоску или шалтеру Корисничког сервиса.
Наплата се врши радним данима од 07 до 21 и суботом од 07 до 14 часова.
Систем наплате путем СМС порука спроводи се по започетом сату по цени од 37 динара, а временско ограничење паркирања је 180 минута. Могућа је и куповина вишесатне паркинг карте слањем СМС-а на број 9185, а која важи до истека наплате у дану када је уплаћена.
Такође, у понуди је и месечна претплатна карта у износу од 2827,00 динара која је без временског ограничења и важи за целу зелену зону.

Станарски сектор 8, који је био преоптерећен, проширен је овим путем, те ће станари овог станарског сектора моћи куповином повлашћене карте да користе и овај простор.

Више информација можете добити у Корисничком сервису, улица Генерала Милојка Лешјанина 39, позивом на број 018/517-778 или на сајту www.nisparking.rs.

©2021 ЈКП Паркинг сервис Ниш - да увек има слободног места