Previous Next

Две деценије Удружења паркиралишта Србије

Удружење паркиралишта Србије, које је основано у Београду 2001. године од стране овлашћених предузећа из области паркирања у градовима Републике Србије, ове године прославља 20 година свог постојања.  

Ово удружење, које окупља двадесет и девет јавних комуналних предузећа која се баве организовањем паркирања у Републици Србији, међу којима је и Јавно комунално предузеће "Паркинг сервис"- Ниш, а има и своје придружене чланове из региона међу којима је и ЈП “Паркиралишта“ Струмица из Македоније, има за циљ да развија и унапређује пословање својих чланица, усавршава и специјализује стручни кадар, информише чланице о свим актуелностима од интереса за њихово пословање, организује презентације опреме и сарађује са сродним асоцијацијама у земљи и региону. 

Удружење паркиралишта Србије је чланица Удружења за комуналне делатности Привредне коморе Србије као део Групације за услуге паркирања кроз коју је остварена веома успешна дугогодишња сарадња.

Удружење паркиралишта Србије као пуноправна чланица Европске паркинг асоцијације заступа интересе својих чланица у иностранству.

Од свог оснивања до данас, Удружење је дало значајан допринос у развоју делатности паркирања у Републици Србији, о чему сведоче бројни пројекти реализовани под окриљем Удружења у претходне две деценије.

Јавно комунално предузеће "Паркинг сервис"- Ниш, као један од оснивача овог удружења, учесник је на Паркон конференцији која се тренутно одржава, од 1. до 3. децембра. Директор ЈКП-а "Паркинг сервис"- Ниш Дејан Димитријевић је на конференцији говорио на тему "Развоја Паркинг индустрије у Србији" и у име Предузећа преузео захвалницу за изузетан допринос и дугогодишњу сарадњу.

Са жељом да се сарадња нашег предузећа и свих чланица Удружења настави и у будућности, да иза Удружења и сваког њеног члана стоје реализовани пројекти, награђивани попут гараже "Обилићев венац" у Београду, са циљем да се у наредним годинама настави са осваривањем идеја у корист праћења трендова у области паркирања у Европи и свету,

ЈКП "Паркинг сервис"- Ниш честита Удружењу 20 година постојања, залагања и успешног рада.

 

Да увек има слободног места.

Your browser does not support the video tag
©2022 ЈКП Паркинг сервис Ниш - да увек има слободног места