Физичка лица са пребивалиштем у зонираном подручју или ван зонираног подручја

Право на претплатну карту за паркирање имају и физичка лица са пребивалиштем у зонираном подручју или ван зонираног подручја (зонског режима наплате паркирања). Овој категорији корисника паркинг карте издају се на месечном и годишњем нивоу.

У овом случају претплатна паркинг карта за паркирање омогућава кориснику да на паркинг месту остане у неограниченом временском периоду, али му не омогућава, нити гарантује, слободно паркинг место.

За физичка лица важи правило да претплатна паркинг карта издата за паркирање у I (црвеној) зони важи и за II (зелену) зону, а претплатна паркинг карта издата за II (зелену) зону важи само за II (зелену) зону.

Цене претплатних паркинг карата за физичка лица

  Црвена зона Зелена зона
Месечна претплатна паркинг карта 5.654 дин. 2.827 дин.
Полугодишња претплатна карта 29.000 дин. 15.000 дин.
Годишња претплатна паркинг карта 56.540 дин. 28.270 дин.

 

Потребна документација за издавање претплатне паркинг карте физичком лицу са пребивалиштем у зонираном подручју или ван зонираног подручја

1. Попуњен и оверен Захтев за издавање претплатне паркинг карте (PDF формат)
2. Копија саобраћајне дозволе (оригинал на увид)
3. Копија личне карте (оригинал на увид)

 

Одштампан и попуњен Захтев, уз осталу потребну документацију, можете предати у Корисничком сервису ЈКП "Паркинг сервис" -  Ниш  - Улица младих 24, 18000 Ниш, Србија, или послати маилом на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Овде можете преузети Упутство за издавање претплатних паркинг карата физичким лицима (PDF формат)

 

©2019 ЈКП Паркинг сервис Ниш - да увек има слободног места